Yüksekokulumuz Öğrencileri Konferansa Katıldı

HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI ,TOBB, ATSO TARAFINDAN AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI KONFERANS SALONUNDA 05.03.2016 SAAT 14:00 DA DÜZENLENEN SİGORTA ACENTALARI BİLGİLENDİRME VE İŞTİARE TOPLANTISINDA AKSARAY ÜNİVERSİTESİ ORTAKÖY MESLEK YÜKSEKOKULU BANKACILIK VE SİGORTACILIK PROGRAMI ÖĞRENCİLERİ OLARAK SİGORTACILIK SEKTÖRÜNUN GENEL DEĞERLENDİRMESİ YAPILDI VE GELECEK PLANLAMASI YAPAN ÖĞRENCİLERİMİZ ALANLA İLGİLİ HAZİNE MÜSTEŞAR YARDIMCISI DR.AHMET GENÇ , ATSO VE TOBB ‘NİN İLGİLİ YETKİLİLERİ VE SİGORTA ACENTALRIYLA BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR ÖĞRECİLERİMİZİN YOĞUN İLGİSİ ÜZERİNE DR. AHMET GENÇ BEYEFENDİ KENDİSİNE TAKDİM EDİLEN BÜYÜK DUVAR SAATİNİ OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE HEDİYE ETMİŞTİR ÇALIŞTAYA REKTÖR YARDIMCIMIZ PROF.DR. AYHAN ÖZÇİFÇİ YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞR.GÖR ZEYNEL ABİDİN KOYUNCU YÜKSEKOKUL YÖNETİMİ VE AKADEMİK PERSONELİ İLE ÖĞRENCİLER KATILMIŞTIR.