15 Temmuz Şehitleri Anma ve Mezuniyet Töreni

Milletçe vatanımıza sahip çıktığımız hain 15 Temmuz darbe kalıkışmasının üzerinden tam 1 yıl geçti. Şükürler olsun ki ülkemiz üzerinde oynanan birçok oyunu bertaraf ettiği gibi bu hain girişimi de sonlandırmıştır. Bu çerçevede 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günümüz kutlu olsun. Allah ülkemize bir daha böyle bir olay yaşatmasın. Başta 15 temmuz günü vatanımıza yönelik bu hain girişime karşı dururken şehit olan vatandaşlarımızla birlikte geçmişten bugüne bu ülke için şehit düşmüş, gazi olmuş tüm vatan evlatlarını rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun.

Meslek yüksekokulumuz 2016-2017 eğitim öğretim yılı mezunlarını verdi. Okulumuz bahçesinde düzenlenen törene Rektör yardımcısı Prof. Dr. Bahaüddin VAROL, İlçe kaymakamı Mustafa CAN, İlçe garnizon komutanı, İlçe emniyet müdürü, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşları, öğrencilerimiz ve velilerimiz katılmıştır. Saygı duruşu ve istiklal marşıyla başlayan tören, Şehitlerimiz için ilçe müftüsü tarafından kuran tilaveti verildikten sonra dua yapılması,  protokol konuşmaları, dereceye giren öğrencilerimize ödül verilmesi, kep atma töreni ve pilav ikramıyla sonlanmıştır. Ayrıca gelen misafirlerimiz için 15 Temmuz gecesini anlatan resim sergisi sunulmuştur.